System7 Werkplaatsinrichtingen - Geartexx IBS & Trade

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

System7 Werkplaatsinrichtingen

Geartexx Trade > Trade solutions
Wij zijn er trots op de officiële importeur van de System7 werkplaatsinrichtingen te zijn, die bekendstaan om hun degelijke kwaliteit en variabele samenstelling. Of u nu op zoek bent naar één werktafel of een complete montagestraat, System7 biedt de oplossing die aan úw wensen voldoet. U stelt uw droomcombinatie gewoon zelf samen, hoe prettig is dat?

Al het System7 technisch meubilair wordt in Engeland ontwikkeld en geproduceerd en ook in eigen huis voorzien van een sterke poedercoating in de door u gewenste kleur. Het System7 concept heeft zich in de afgelopen 40 jaar door en door bewezen bij grote en kleine ondernemingen en bij particulieren en is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland en België.

Als u uw werkplaats een nog professionelere uitstaling wilt geven, kiest u dan voor een combinatie met onze slijtvaste commerciële of industriële interlock vloersystemen.
Vraag ons naar uw speciale combinatiekorting!

Uw werkruimte zo goed mogelijk benutten, daar zetten wij ons met System7 al meer dan 40 jaar voor in. We hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van werkplaatsen en het creëren van logistieke oplossingen om de productiviteit en ergonomie op de werkplaats te verbeteren. Van de eenvoudigste werkbank tot complete assemblagelijnen, wij horen graag uw wensen en vereisten, die we door middel van onze CAD- en 3D-tekeningen tot leven brengen om u daarmee goed te kunnen laten zien hoe e.e.a. er in uw eigen werkomgeving uit kan komen te zien. We luisteren goed naar uw wensen en zijn trots op het creëren van innovatieve oplossingen voor onze klanten, van particulier tot grote multinational.

Als u wilt, komen we uw wensen bij u bespreken en kunnen wij daarna de CAD-tekeningen en voorstellen voor u samenstellen. U mag ons uiteraard ook gewoon bellen(06-1173 1100) voor een vrijblijvend advies.
 
Geartexx B.V. | Lemmerhengst 15 | 4617GL Bergen op Zoom | tel: 06-1173 1100 | e-mail: sales@geartexx.com | KVK 66313465
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu