Productievloeren - Geartexx IBS & Trade

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Productievloeren

Geartexx Trade > Trade solutions > Toepassingen
 
Productievloeren zien er weer perfect uit door het sterke en duurzame Tektile vloersysteem. Deze hoge kwaliteit interlocking vloertegels worden eenvoudig over de bestaande fabrieksvloer gelegd, zonder ingrijpende en verstorende voorbereidings- en installatiewerken en vaak zelfs zonder te hoeven lijmen. Comfortabel, makkelijk te reinigen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen. Veel van onze klanten kiezen ervoor zelf te installeren, maar uiteraard bieden we ook een installatieservice voor de grotere of complexere projecten. Tektiles bieden een zeer goed alternatief voor vloerverven en epoxyvloeren, u hoeft uw vloer nooit meer te verven.
 
Tektile vloertegels zijn perfect geschikt voor installatie over beschadigde en gescheurde betonvloeren. De meeste klanten kiezen voor onze 7mm tegel. Dit is een stevige interlocking vloertegel die goed bestand is tegen interne transportmiddelen zoals pompwagens en heftrucks. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren, maakt u makkelijk de door u gewenste indeling op uw vloer. Uiteraard bieden wij ook accessoires zoals schuin oplopende rand- en hoektegels, waarmee u veilige overgangen kunt creëren.
 
Belt u onze helpdesk (06-11731100) voor vrijblijvend advies, prijsinformatie en gratis monsters of mailt u ons op sales@geartexx.com. 
TEKTILE HAMERSLAG
 
Onze gladste tegel. De hamerslagtextuur biedt een veilig anti-slip oppervlak, is goed te reinigen en is de meest verkochte textuur.
Beschikbaar in 7mm en 9mm dikte.
 
TEKTILE NOPPEN
 
Onze noppen range (‘raised disk’) biedt de traditionele ‘engineered’ look. Veel toegepast in werkplaatsen en garages.

Beschikbaar in 7mm en 9mm dikte.
 
TEKTILE TRAANPLAAT
 
Onze traanplaat range levert een industriële look, vooral erg mooi in grijs!
 

Beschikbaar in 7mm en 9mm dikte.
Marineblauw
Zwart
Groen
Donkergrijs
Geel
Lichtgrijs
Blauw
Rood

Wilt u weten of Tektiles ook voor uw project de juiste oplossing zijn? Stel ons uw vraag en we helpen u meteen.
 
Geartexx B.V. | Lemmerhengst 15 | 4617GL Bergen op Zoom | tel: 06-1173 1100 | e-mail: sales@geartexx.com | KVK 66313465
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu